vineri, 29 ianuarie 2016

Scheletul unui extraterestru pe Marte este o minciuna


As vrea sa cred ca este un schelet al unei fiinte extraterestre dar nu pre cred. Poza e facuta pe pamant nu pe Marte, cei de la nasa au cu ce sa si faca reclama.

Una dintre cele mai incredibile fotografii, puse la dispoziția publicului de NASA, înfățișează un schelet pe Marte. Fotografia pare de-a dreptul șocantă, în condițiile în care specialiștii NASA susțin că pe Planeta Roșie nu a existat și nici nu există viață.
La prima vedere, fotografia în cauză pare una banală, dar atunci când este mărită se poate observa un schelet. Nu se poate spune cu exactitate cărei forme de viață a aparţinut, dar în aceste condiții nici nu prea mai contează.
Astfel, devine limpede faptul că pe Marte a existat în trecut viață într-o formă avansată. Unii dintre specialiștii care au analizat această fotografie sunt de părere că scheletul a aparținut unui umanoid, care a trăit pe Marte în trecutul îndepărtat.
Dr. John Brandenburg, specialist în cadrul Universității din California, este de părere că în urmă cu zeci de mii de ani Marte a fost o planetă plină de viaţă. Aceasta deținea atmosferă similară cu cea de pe Terra și era stăpânită de două civilizații distincte. Utopiștii și Cydonienii au fost cei care au trăit pe Marte și din motive încă necunoscute nouă au dispărut brusc.
Cu toate că această teorie a fost des contestată de specialiștii NASA, acum putem spune că avem dovada că de fapt lucrurile sunt mai complexe decât ne-am imaginat. Mai mult de atât, adevărul ne este ascuns cu nerușinare și din motive extrem de greu de înțeles.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu