sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Oameni rapiti de fiinte de pe alte planete

Oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete. Femeia ţinută 4 ore pe o navă extraterestră Omenirea se străduieşte să dezlege unul dintre cele mai mari mistere, anume acela potrivit căruia extratereştrii au ajuns pe Pământ şi au făcut experimente pe oameni. Iar teoriile unora par să dovedească faptul că au existat pământeni răpiţi de forme de viaţă de pe alte planete.

Era în 25 ianuarie, 1967. Betty Andreasson era acasă împreună cu familia ei, când, deodată, s-a întrerupt curentul electric în locuinţa lor, iar o rază de lumină foarte puternică, orbitoare, a pătruns prin fereastra de la bucătărie.

Cânnd Betty şi ceilalţi membri ai familiei sale s-au uitat pe fereastră, au văzut cinci creaturi care „ţopăiau” în curte, îndreptându-se către casa lor. Au intrat în locuinţă trecând prin uşa solidă din lemn şi, instantaneu, i-au băgat în transă pe toţi membrii familiei Andreasson.

Betty şi tatăl său au povestit mai târziu ceea ce li s-a întâmplat. Ei i-au descris pe extratereştrii care îi vizitaseră ca fiind nişte fiinţe scunde şi lipsite de trăsături umane obişnuite. Extratereştrii comunicau numai telepatic, iar Betty, în mod ciudat, nu  s-a speriat, a rămas calmă şi nu se temea de nimic. La fel s-a comportat şi tatăl ei.

Tatăl lui Betty a fost „interceptat” de unul dintre cei cinci extratereştri, în timp ce un altul începuse să comunice telepatic cu Betty. Atât Betty, cât şi tatăl ei au înţeles că una dintre ciudatele creaturi era „şeful”. Era şi cel mai înalt dintre ei. Extratereştrii aveau ochii mari, urechile şi nasurile mici, capetele lor semănau cu o pară şi nu aveau gură.

Betty a povestit că a fost luată de extratereştri şi dusă pe nava lor, unde au examinat-o în amănunt prin tehnici necunoscute şi, uneori, chiar dureroase.

După patru ore de examinări, extratereştrii au scos-o din nava lor şi au redat-o familiei. De asemenea, ciudatele fiinţe i-au scos din transă pe ea şi pe ceilalţi membrii ai familiei ei. Pe Betty au hipnotizat-o apoi ca să uite cât mai mult din timpul pe care îl petrecuse pe navă.

Betty îşi mai aminteşte, însă, că extratereştrii purtau un fel de halt albastru, prins cu o centură. Pe una dintre mânecile halatului era imprimat un logo cu  o pasăre, iar mâinile lor aveau numai trei degete. Fiinţele nu mergeau, ci, mai degrabă, pluteau.

După 8 ani, „bântuită” încă de experienţa de atunci, Betty a solicitat evaluări psihiatrice extinse, precum şi alte teste medicale, inclusiv hipnoză regresivă şi teste cu detectorul de minciuni. În urma acestor explorări medicale, specialiştii au ajuns la concluzia că Betty era sănătoasă fizic şi mental şi avea multe amintiri clare ale răpirii ei de către extratereştri.

Cazul ei este unul dintre cele mai faimoase cazuri de răpiri de oameni de pe fiinţe de pe alte planete.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu