vineri, 29 ianuarie 2016

Sateliti necunoscuti monitorizeaza pamantul

Sateliti necunoscuti monitorizeaza pamantul.
În anul 1991, a fost descoperit un obiect zburător care nu era de origine terestră. Specialiștii l-au numit geocrucișătorul. Conform calculelor acest obiect ne va face o vizită în 2017, când el se va apropia foarte mult de planeta noastră.

El are o viteză și o rotație anormal de mare. Lungimea sa este de 10 metri.  În anul 1975, el a fost observat pentru prima dată. Atunci s-a apropiat la o distanță de 450000 km față de Pământ.

În anul 1991, obiectul a fost observat apropiindu-se de Pământ, pentru a doua oară. Astronomii susțin că un asteroid nu se apropie de mai multe ori de o planetă. El are o orbită heliocentrică, asemănătoare cu cea a Pământului și odată intrat în orbita acestuia ar fi trebuit să se dezintegreze.

Nu este primul caz de astfel de obiecte necunoscute pe care specialiștii le-au observat pe orbita Pământului. Au fost voci care au susținut că aceste obiecte sunt de natură umană, respectiv, ele ar putea proveni de la navetele spațiale Apollo.

Responsabilii de la NASA afirmă că nu este posibil acest lucru, deoarece părțile care proveneau din navetele spațiale se autodistrug. În 4 octombrie 1957, a fost lansat primul satelit, Sputnik 1. După câteva luni el a transmis fotografii cu obiecte zburătoare necunoscute care se aflau în apropierea sa.
Viteza acestor obiecte necunoscute este de 28000 km/h. Alerta a fost maximă pentru că obiectul s-a apropiat la 600 kilometri față de Pământ.

În anul 1960, un satelit de origine extraterestră a fost fotografiat. El se afla pe orbita Pământului și se deplasa cu o viteză foarte mare. În anul 1961, satelitul a fost văzut cu ajutorul unor telescoape de la mai multe observatoare americane.

NASA deține mai multe filme cu sateliți care nu aparțin omenirii. Au ținut mulți ani secrete aceste filme, dar pe măsură ce existența acestora a devenit tot mai evidentă, au fost obligați să recunoască că au cunoștință de ei și să accepte că sunt de origine necunoscută.

Ceea ce este și mai intrigant este faptul că acești sateliți transmit semnale radio. Sateliții construiți de SUA au o greutate de 450 de kilograme. Sateliții de origine necunoscută au o greutate de până la 15 tone, se deplasează de două ori mai repede ca cei de origine terestră și pot schimba orbita. Specialiștii i-au comparat cu niște monștri zburători.

Acești sateliți au fost identificați și în orbitele altor planete. Universul este plin cu astfel de sateliți care monitorizează planetele. Un satelit terestru care se află la 10000 de metri altitudine, poate fotografia un obiect care are o dimensiune de 10 centimetri.

Se crede că sateliții de origine necunoscută sunt mult mai performanți. În anul 1899, Nicola Tesla susținea că a reușit să recepționeze semnale radio venite din univers. Mult mai târziu, în anul 1920, radioamatorii au reușit să capteze același semnal.


În anul 1928, norvegienii au captat ecouri, după transmisiile radio pe unde scurte. Enigma a fost descifrată în anul 1954, când doi specialiști americani au descoperit existența a doi sateliți giganți, în orbita Pământului. Rolul acestor sateliți este unul evident, acela de a monitoriza planeta noastră. Nu se știe cărei civilizații aparțin și ce vechime au.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu