sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Trateaza rinichii cu bicarbonat de sodiu


Trateaza rinichii cu bicarbonat de sodiu
Desi cu siguranta cunosti deja utilizarile bicarbonatului de sodiu (praful de copt) la prepararea produselor din faina, poate te va surprinde sa afli ca aceasta substanta poate fi folosita si ca remediu pentru afectiunile renale


Pentru a evita orice fel de efecte adverse, nu inghiti bicarbonatul de sodiu pana ce pulberea nu se dizolva complet in apa. In plus, este foarte important sa nu iei bicarbonat de sodiu imediat dupa ce consumi alimente sau lichide in cantitati mari.

Ziua 1

Incepe cu 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu administrat sublingual (dizolvat sub limba).
Ziua 2-5

Amesteca in 1,5 litri de apa potabila 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu si 1/2 lingurita de clorura de sodiu (sare de bucatarie). Consuma zilnic aceasta cantitate de apa timp de 2-3 zile.

Ziua 5+

Redu doza zilnica la 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu si 1/3 lingurita de sare dizolvata in aceeasi cantitate de apa. La instalarea simptomelor de greata, ia numai bicarbonatul de sodiu sublingual. Inainte de a incepe orice fel de tratament cu bicarbonat de sodiu, se recomanda sa ceri intotdeauna sfatul medicului de familie sau curant.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu